kontrol logo

Banner gul 99x32

Om os

Karema Foods A/S blev stiftet i 1993. På vores adresse i Nr. Aaby varetager vi både indkøbs-, salgs- og administrationsrelaterede opgaver. Derudover bliver alle varer også leveret og ekspederet her.

Karema Foods A/S importerer gastronomiske specialiteter fra det meste af verden - dog med hovedvægt på Frankrig, Italien, Tyskland og Spanien. 

Grundet vores lille medarbejderstab er der ikke langt fra ide til handling. Når vi får nye input og forespørgsler fra marken, går vores indkøbsmedarbejdere straks i gang med at løse opgaven. Derudover er vi i tæt kontakt med vores lagermedarbejdere, hvilket skaber nogle korte og effektive kommunikationsgange internt i virksomheden. Samlet resulterer det i en fleksibel virksomhed, hvor (næsten) alt kan lade sig gøre. 

Karema Foods A/S' kerneområde er gastronomiske specialiteter af høj kvalitet fra nær og fjern. Eftersom vi tilstræber at være på forkant med nye trends og tendenser, tager vi årligt på flere store fødevaremesser i bl.a. Frankrig og Tyskland. Endelig har vi et bredt netværk af leverandører over det meste af Europa og USA, hvilket bevirker, at vi med kort varsel kan finde netop det produkt, der efterspørges i butikkerne. 

Karema Foods A/S' mål er at kunne tilbyde vores kunder et spændende og varieret varesortiment inden for gastronomiske specialiteter af høj kvalitet - og det vil vi fortsat arbejde hårdt på...